Clinics tennis voor kinderen ter opluistering herstart lessen

APPINGEDAM Na wekenlang niet te mogen tennissen in verband met de coronacrisis zijn ook de Fivelkids weer op de tennisbaan te vinden.

De eerste groep kinderen van Fiveldveld hadden vorige week twee keer tennisles op de tennisbanen aan de Farsumerweg in Appingedam. Natuurlijk waren alle noodzakelijke maatregelen voor veilig tennissen in acht genomen. Zo kunnen de kinderen voor en na de les hun handen desinfecteren bij een desinfectiezuil. Ook komen de kinderen alleen naar de tennisbaan of worden ze op de parkeerplaats afgezet door hun ouders. De kinderen van 13 jaar en ouder trainen de komende weken nog even apart van de jongere kinderen.

LTC ’t Fivelveld denkt ook aan de kinderen die niet lid zijn van de tennisvereniging. Op 19 en 21 mei tussen 15:00 en 15:45 uur kunnen zij gratis een clinic volgen van een gediplomeerde trainer.

Aanmelden hiervoor kan via: fivelkids@fivelveld.nl.

Ook kunnen deze kinderen 4 lessen volgen voor maar 10 euro zonder lid te worden van de club. Deze ‘Maak kennis met tennis’-actie start in de week van 1 juni. De lessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag. Aanmelden voor deze actie kan via de tennisschool Smashing: www.smashing.nl/mkmt.