Havenstad FM herhaalt 20 uur DelfSail radio

DELFZIJL Havenstad FM gooit van donderdag 2 april tot en met zondag 5 april 20 uur DelfSail radio in de herhaling, als opwarmer voor DelfSail 2021.

De lokale omroep kan door de coronacrisis maar beperkt live-programma’s maken. Tijdens DelfSail 2016 had Havenstad FM een studio midden op de Handelskade in de haven van Delfzijl van waaruit dagelijks verslag werd gedaan van het evenement. De sail-in uitzending is op donderdag van 9:00 tot 18:00 uur, vrijdag en zaterdag is er van van 9:00 tot 13:00 uur een verslag van alle gebeurtenissen en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur eindigt het met een verslag van de sail-out.

Nieuwbulletin NOS

„Omdat er op de landelijke en regionale zender al een overdaad aan informatie over het coronavirus wordt uitgezonden, hebben we gemeend zo lang de crisis duurt de live radio-uren op Havenstad FM te vullen met non-stop muziek en op het halve en hele uur een NOS-nieuwsbulletin,” vertelt Dirk van Nieuwpoort van Havenstad FM. „Zodat onze luisteraars wel van het nieuws op de hoogte blijven.”

Havenstad FM zendt uit op de kabel in Delfzijl en Appingedam (FM104.1) en in de ether in heel n.o. Groningen (FM105.5) maar ook via de website www.havenstad.fm.