Eerste 400 klanten prijs bij heropening Aldi Delfzijl

DELFZIJL De vernieuwde Aldi-vestiging aan De Wending in Delfzijl wordt vrijdag14 februari om acht uur ‘s morgens feestelijk heropend.

De opening wordt verricht door filiaalleider Henk van der Woude. De verwachting is dat het een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als televisies, keukenmachines of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Afgebakken brood

De geur van afgebakken brood is vanaf die dag een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Sfeer verbeterd

De enthousiaste filiaalleider Henk van der Woude: „De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie zijn 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan De Wending 16 in Delfzijl beschikt over 135 gratis parkeerplaatsen.