Snel je perfecte automatten bestellen bij Mijnautomatten.nl

Aangeboden door: MijnAutomatten.nl

Ben je op zoek naar automatten die op maat gemaakt zijn voor je auto? Dus automatten die exact de juiste afmetingen hebben en zijn voorzien van perfecte bevestigingssystemen? Welke auto je ook hebt, vanaf nu vind je de passende automatten makkelijk en snel!

De gloednieuwe webshop Mijnautomatten.nl checkt voor jou precies welke automatten jij nodig hebt. Deze zijn makkelijk te bevestigen en hebben altijd de juiste vorm. Door eenvoudig het kenteken, automerk of model in te vullen, beland je binnen no-time op de juiste productpagina.

Automatten in drie uitvoeringen

Mijnautomatten.nl biedt je de keuze uit drie verschillende materialen: Velours Classic, Naaldvilt en Premium velours. Vooral velours is zeer luxe. Dit materiaal voelt zacht aan en heeft een chique matte glans. Je geeft je auto hiermee een eigentijdse, strakke look. Ga je voor een exclusieve uitvoering, compleet met randen voorzien van mooie stiksels? Kies dan voor Premium Velours. Dit tapijt is eenvoudig schoon te maken en neemt nauwelijks vuil op. In de webshop bestel je automatten op maat gemakkelijk en snel, wat je wensen ook zijn.

Vilt versus Velours

Mijnautomatten.nl biedt je exclusieve en hoogwaardige kwaliteit. Naaldviltkwaliteit is standaard. Dit materiaal is zeer betaalbaar en toch mooi en sterk. Naaldvilt is dus uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Velours Premium en Velours Classic zijn exclusieve ‘tuftkwaliteiten’. Ze geven je auto een exclusieve uitstraling in de overtreffende trap. Wil je jouw auto van ultieme accessoires voorzien? Dan is tuft de juiste keuze. Iedere materiaalsoort voldoet aan de hoogste kwaliteits-classificering en is van Nederlandse makelij, het maakt niet uit waar jouw keuze naar uitgaat.

Extra voordeel: eigen product

Nieuwe automatten voor je Audi, Fiat, Volkswagen of welk merk dan nodig? Iedere automat wordt in de eigen fabriek op maat gemaakt. Daarom kan je ze gegarandeerd kopen voor de meest voordelige prijzen. De producten zijn natuurlijk van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien zijn de automatten direct uit voorraad leverbaar en gaat het bestellen gemakkelijk in de webwinkel. Binnen drie werkdagen zijn je nieuwe automatten bij jou thuis in je woonplaats in Groningen.

Tip voor schone automatten

Het is niet tegen te houden dat je soms je automatten moet reinigen. Iedere keer dat je instapt, neem je automatisch vocht, modder en zand mee naar binnen, soms zelfs brandstof en olie. Met een stukje bakpapier en een strijkbout zijn dergelijke vlekken relatief eenvoudig te verwijderen. Zijn de olie en vetten eenmaal geabsorbeerd, verwijder dan de laatste resten met een spons die licht vochtig is.