Peter Russchen Open eerste grote buitentoernooi

BEDUM De zevende editie van het Peter Russchen Open Tennistoernooi wordt van donderdag 26 tot en met zondag 29 maart op de vier banen in Bedum gehouden. Het is het eerste grote buitentoernooi in de regio voor de start van de voorjaarscompetitie.

Het toernooi is bedoeld voor spelers die dit jaar 18 jaar worden, of al ouder zijn. Er wordt gespeeld inde categorie 17+ in de speelsterktes van 6 tot en met 9, om het toernooi voor een grote doelgroep aantrekkelijk te houden.

Ook beginners

In de categorie 9 kunnen de echte beginners ook hun balletje slaan. De verwachting is dat net als vorig jaar er weer veel spelers en speelsters van buiten Bedum gaan inschrijven en dat de eigen leden van de LTC Bedum ook weer de weg naar het toernooi zullen vinden.

De wedstrijden worden overdag vanaf 16.00 uur en ‘s avonds gespeeld. Op zaterdag 28 maart en zondag 29 maart zijn er de hele dag wedstrijden.

Peter Russchen heeft zich ook dit jaar als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden, vandaar de naam. Russchen heeft zich gespecialiseerd in webdesign, fotografie en hij geeft allerlei cursussen op dit vakgebied aan groepen en individuele personen.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 maart om 18.00 uur, via: http://www.toernooi.nl/.