Winter Winactie in Delfzijl

DELFZIJL - De winkeliers van het centrum van Delfzijl houden in de maand december een Winter Winactie.

Voor elke bestede 10 euro bij deelnemende winkeliers, krijgen klanten een stempel op een stempelkaart. Bij 10 stempels is de kaart vol en na inlevering wordt kans gemaakt op één van de vele prijzen. De stempelactie loopt van 1 tot en met 31 december.

Prijzen

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers. Zij laten de komende periode in hun etalages zien welke prijs ze beschikbaar stellen. En die prijzen zijn de moeite waard, zoals een flatscreen TV, een Michael Kors horloge, een half jaar lang elke maand een boeket, een kapper knip abonnement of een leuke kledingset.

Foute kersttruien

De winkeliers zorgen in december ook voor extra gezelligheid in het centrum. Zaterdag 21 december, het laatste weekend voor kerst, is de ‘Foute Kerst-truien-dag’. Een gezellige sfeer op straat met live kerstmuziek. De kerstman komt met zijn arrenslee en clown Joepie maakt gratis balloncreaties voor kinderen. En deze dag ontvangen klanten voor elke bestede 10 euro 2 stempels.

Koopzondag

Zondag 22 december is een Koopzondag. Bij het Rad van fortuin kunnen gratis extra stempels worden gewonnen. En natuurlijk is er live kerstmuziek, de kerstman met arrenslee en voor de kleintjes gratis schminken.

Ruim 40 winkeliers doen mee aan de Winter Winactie en bieden op deze manier hun klanten graag een extraatje. Stads Marketing Delfzijl (SMD) ondersteunt dit initiatief van STAD (winkeliers centrum Delfzijl) van harte.

Stempelkaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers. Zij zijn ook de inleverpunten van volle spaarkaarten. De trekking van de winnaars vindt in de eerste week van 2020 plaats.