Kapsalon Haar Effect 10 jaar in Ten Boer

TEN BOER - De spiegel verklapt voor velen het 10-jarig bestaan van kapsalon Haar Effect in Ten Boer. Van peuter tot puber, van tiener tot jongvolwassene, van werkende tot gepensioneerde.

Al 10 jaar lang vertrouwen zij hun verhalen toe aan de spiegel en daarmee aan één van de dames van Haar Effect. Het zwarte met zilveren bloemetjesbehang is mede getuige geweest van de lach en soms ook de traan die gedeeld werd in de kappersstoel.

Aan een warm welkom en persoonlijk aandacht ontbreekt het hier niet. Een hartelijke groet bij binnenkomst van de dames inclusief Tess, de vrolijke viervoeter - hoewel de postbode daar wellicht toch anders over denkt - een Napoleon-snoepje tijdens het wachten en de lekkere cappuccino vergezeld van het Café Noir koekje dat nooit ontbreekt. En wat te denken van het diverse aanbod van kinder DVD´s die de kleintjes, sturend in Brum, afleiden tijdens hun kriebelige knipbeurt.

Reuring

Wie al langer bij Haar Effect komt, kent de dames ondertussen al een beetje. Typerend voor Suzanne is haar passie voor voetbal en motoren. Met veel enthousiasme kan ze daarover vertellen, mits je daar als klant interesse in hebt. Want net zo makkelijk schakelt ze over naar andere onderwerpen, waarop een prettig dialoog ontstaat. Als Gea in de salon aan het werk is, is er altijd reuring. Ze praat vrolijk honderduit. Een enkele keer wordt ze uitgebreid bevraagd over de kleurrijke tatoeages die haar armen sieren.

Cursussen

De ontwikkelingen binnen Haar Effect staan nooit stil. Met enige regelmaat worden er cursussen gevolgd. Het kan je niet ontgaan, wanneer je rondkijkt in de salon, dat kleurrijk één van de trends is van dit moment. Flacons met alle kleuren van de regenboog sieren de centrale toonbank. Meer dan een enkeling durft zich aan deze trend te wagen. De geslaagde resultaten komen zo nu en dan via het Instagramaccount van Haar Effect voorbij. De kwaliteit ligt uiteraard op meerdere terreinen: krul, highlights, balayage, bruidskapsels en verandering van coupe.

Marloes is onlangs het team komen versterken. Een vriendelijke, klantgerichte en vakbekwame vrouw. Wilma, de eigenaresse, is trots op haar team. Gastvrijheid en deskundigheid staan bij haar op nummer één. Daar zal zij ook altijd naar blijven streven.

Spanje

Matrix, het gebruikte product in de salon, loopt daar als een rode draad doorheen. Zo is het team in oktober naar Spanje afgereisd om Matrix Destination 2019 bij te wonen. Workshops werden gevolgd en inspiratie werd opgedaan om mee terug te nemen naar de kapsalon. Met als doel om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Want in het kappersvak staan de ontwikkelingen nooit stil. En dat heeft Wilma, samen met haar collega´s, de afgelopen tien jaar wel bewezen.

door Ingrid Mik