Beautysalon Rebecca nieuw in Appingedam

APPINGEDAM - Rebecca Ridder heeft aan de Opwierderweg 95 haar eigen schoonheidssalon geopend, onder de naam Beautyslon Rebecca.

Ze vindt het een logische stap om nu op eigen benen te staan „Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt als schoonheidsspecialiste, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn eigen schoonheidssalon! We hebben een gedeelte van de schuur omgebouwd tot een prachtige salon, gelegen in de mooie omgeving van (oud-)Opwierde.”

Natuurlijke cosmeticaproducten

In haar salon gaat ze werken met natuurlijke cosmeticaproducten. „Na veel onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om met het huidverbeterende merk Kalahari te gaan werken. Dat biedt het beste van beide werelden: natuur en wetenschap. Het is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Het is bovendien een maatschappelijk verantwoord product met Zuid-Afrikaanse eco-gecertificeerde ingrediënten Verder werk ik met het mooie veelzijdige biologische make-up merk Purez, zelfs geschikt voor veganisten.”

Ieder huidprobleem succesvol te behandelen

Rebecca houdt zich bezig met alle huidtypen. „Daarbij blijft huidverbetering of het behouden van een mooie gezonde huid mijn doel. Ieder huidprobleem is succesvol te behandelen met Kalahari.”

Beautysalon Rebecca is te bereiken via: 0651304412 of info@beautysalonrebecca.nl.