Delfzijls Harmonie Orkest maakt zich sterk voor KIKA

DELFZIJL - Het Delfzijls Harmonie Orkest houdt vrijdag 4 oktober om 19.30 uureen KIKA-avond in de Evenementenhal aan de havenboulevard van Delfzijl.

Er is naast de inbreng van DHO ive muziek van Martin Zemering, Jean the jukeboxman en de Terrific Sound drive-in Show. Tevens is er een verloting waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

De entree van de avond bedraagt in de voorverkoop €4,00 (kaarten te koop bij de Readshop in Delfzijl en bij de Primera op de Wending in Delfzijl. Aan de zaal zijn de kaarten €5,00

Volledige opbrengst voor KIKA

De volledige opbrengst van de entree en de verloting gaat naar KIKA. Wij willen ons als het Delfzijls Harmonie Orkest graag eens op een andere manier presenteren dan op het muzikale vlak,” legt Henk van Dijk van DHO uit. „Het is dus voor ons een enorme uitdaging om dit te mogen doen, maar we hebben er enorm veel zin in. De voorbereidingen zijn in volle gang. En we danken alvast onze sponsoren en winkeliers die deze avond mogelijk maken voor ons.”

Elke drie dagen sterft een kind in Nederland aan kanker. Jaarlijks krijgen 550 kinderen kanker, maar slechts 75 procent van deze kinderen geneest. Het doel van KIKA is om dit percentage te verhogen naar 95 procent. Ook zullen de kinderen minder pijn hebben tijdens hun behandelingen. Er zal meer genezing zijn, en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.