Open week Oal Eer Godlinze

GODLINZE - Het nieuwe seizoen start in Oal Eer met een Open Dag tijdens Monumentendag en met een Open Week daarop volgend.

14 september is Oal Eer geopend voor iedereen die de lopende expositie wil bezoeken en/of kennis wil maken met het beeldhouwen en schilderen in Oal Eer. Bezoekers kunnen het zelf uitproberen en aangeven welk dagdeel het beste uitkomt om te komen beeldhouwen of schilderen. Oal Eer ligt tegenover de Pancratiuskerk die die dag geopend is met orgelspelen en rondleidingen.

Open Lesweek

Van 15 tot en met 21 september sluit Oal Eer aan bij de Open Lesweek georganiseerd door IVAK. Gedurende de week kan men kennismaken met beeldhouwen en schilderen door zelf uit te proberen en/of kennis te maken met de bestaande groepen op de dinsdagavond, woensdagmiddag of de donderdagochtend.

De lopende expositie bestaat uit schilderijen en beelden van Jan Boerema en van deelnemers aan de beeldhouw- en schilderwerkplaats. Buiten zijn er beelden te zien van Gabor Lodi en Lidwien Schuitemaker en Jan Boerema.