Eerste editie Expert TCD Open

DELFZIJL - Tennisclub Delfzijl houdt deze week, tot en met 1 september, voor het eerst een officieel KNLTB-toernooi, het Expert TCD Open.

De afgelopen maanden is de vereniging druk bezig geweest met de voorbereidingen hiervan. Aangezien het de eerste keer is dat een dergelijk tennistoernooi in Delfzijl gehouden organiseerd wordt, was de organisatie ervan uitgegaan dat er zich 50 tot 60 deelnemers zouden aanmelden. Dit aantal is echter ruimschoots overtroffen, maar liefst 95 deelnemers hebben zich aangemeld.

Weekmenu

Op maandag tot en met vrijdag zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden vanaf 17:00 uur. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september zijn de finalewedstrijden gespeeld worden. Voor de deelnemers is, met medewerking van een aantal sponsoren, een TCD weekmenu samengesteld. De spelers kunnen dus bij de club hun avondeten nuttigen. Verder vindt er vrijdagavond een verloting plaats met geweldige prijzen, zoals een kleurentelevisie van hoofdsponsor Expert en dinerbonnen.

Ook iser vrijdagavond muziek. Kevin Bos, bekend in Delfzijl en omstreken, gaat vanaf 21:30 uur de avond muzikaal omlijsten.