Verwendag met indrukwekkende trikes in Delfzijl

Lifestyle shop Vuur-steen hield zaterdag samen met de ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans, CS-Riders en TSN Thuiszorg een verwendag.

Vanaf de Oude Schans konden patiënten en belangstellenden een rondrit maken met de trikes van de CS-Riders. Onder begeleiding van motoren werd er een rit gemaakt door de gemeente Delfzijl.

CS-Riders

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt. De activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen.

Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

Ook kreeg Willem Kooiman een waarde cheque overhandigd door Remon Huizinga. Willem verloor op 29 juli zijn trike bij een uitslaande brand in zijn schuur in Nieuwe Pekela. Trikes uit heel Noord-Nederland zijn geld aan het inzamelen om Willem weer een trike te laten kopen.