Oud-profs FC Groningen en BV Veendam nemen het tegen elkaar op in Hoogezand

De oud-profs van FC Groningen en BV Veendam spelen vrijdag 13 september tegen elkaar op sportpark De Kalkwijck in Hoogezand.

Vorig jaar wonnen de Veendammers met 4-2. Het is de bedoeling dat de tweestrijd in de toekomst vaker wordt georganiseerd.

De netto-opbrengst gaat naar de John Schokker Foundation, die jeugdig topsporttalent uit de regio Groningen ondersteunt. De leiding van beide teams is druk bezig om zoveel mogelijk selectiespelers uit het roemruchte verleden van beide clubs naar Hoogezand te krijgen. Een flink aantal heeft zich al gemeld. De beide selecties worden binnenkort gepresenteerd.

Het duel van twee keer 35 minuten begint om 19.30 uur. De entree voor volwassenen bedraagt vijf euro en voor kinderen tot 16 jaar twee euro.

VIP-arrangementen

De organisatie kreeg van verschillende zijden het verzoek om een VIP-arrangement aan te bieden rond deze wedstrijd. Hieraan is voldaan. Gekozen is voor twee arrangementen: standaard en deluxe.

Het standaardarrangement kost 20 euro; dit is inclusief entree tot het sportpark, toegang tot de VIP-ruimte, twee consumpties en catering na de wedstrijd. Voor tien euro meer (deluxe) krijgt men ook nog eens vanaf 18.00 uur een Surinaams-Javaans buffet, waarbij de spelers aanschuiven.

Opgeven

Opgeven voor beide arrangementen kan tot en met dinsdag 3 september bij Andy Kasto, voorzitter van v.v. Hoogezand, via mail. Betaling van de arrangementen kan alleen contant bij de kassa.