Geslaagde jeugdvoorstelling Landhuis in Loppersum

LOPPERSUM - Met een landhuis als decor werd vrijdag in Jeugdsoos Flits door 15 kinderen ‘Landhuis in Loppersum’ gespeeld. Het was een groot succes en het publiek genoot met volle teugen.

De voorstelling was het eindresultaat van een toneeltraining van 20 lessen, die door toneelvereniging Sappho uit Loppersum was georganiseerd.

Tijdens de voorstelling maakte het publiek kennis met de lotgevallen van de prinsessen Hoog en Heidje, de powergirl Noah, een vlogger, een saxofoniste, enkele sporters en een hondenverzorger.

De rust in het huis werd wreed verstoord toen de inspecteurs zich ermee gingen bemoeien en inbrekers het huis wilden binnendringen. Maar zelfs code rood wisten de bewoners met karate, smashes en een radslag af te wenden. De voorstelling eindigde met het lied ‘weet je wat ik worden wil’, waarin de kinderen hun toekomstperspectief uitten.

De kinderen maakten de voorstelling zelf, samen met trainer en regisseur Erik Bulthuis. Met veel plezier en vol enthousiasme zorgden ze voor een sprankelende voorstelling. Van het publiek kregen ze dan ook een daverend applaus na afloop.