Concordia trakteert met concert op Concordiaplein

MIDDELSTUM - De fanfare van Concordia Middelstum heeft zaterdag een goed bezocht en sfeervol openluchtconcert gegeven op het naar de vereniging genoemde Concordiaplein.

Het was nog even spannend of de weergoden zich zouden beheersen maar het was overwegend droog. Als het al wat frisjes was, dan zorgden de klanken van de fanfare en trio CocoBelle voor verwarming.

Hapje en een drankje

De toegestroomde belangstellenden - het werden er in de loop van de avond steeds meer - luisterden onder het genot van een hapje en een drankje naar een keur aan de lichte muziek, variërend van Hollandse hits tot opzwepende Braziliaanse klanken. De muzikale leiding was in handen van maestro Klaas van der Woude. Bert Groothedde presenteerde de avond en waagde zelfs een dansje met een van de aanwezigen. De catering werd prima verzorgd door Vita Nova. Peter Zuidhof tekende voor de technische realisatie.

Jubileumconcert

Dit concert was een geschenk aan de Middelstumer bevolking. De fanfare bestaat dit jaar namelijk 100 jaar en dat wordt uiteraard groots gevierd. Komend najaar, op 9 november, vindt het jubileumconcert plaats, het muzikale hoogtepunt van dit kroonjaar.