Regen krijgt geen vat op Buitenspeeldag Wagenborgen

WAGENBORGEN - Elf enthousiaste kinderen van BS de Kronkelaar hebben in Wagenborgen de buitenspeelmiddag.georganiseerd.

Voorafgaand hebben de kinderen drie middagen vergaderd, aan alles was gedacht. Zo werden er diverse bedrijven benaderd. Attractieverhuur Wagenborgen stelde spontaan diverse speelattributen gratis ter beschikking, de Spar uit Wagenborgen sponsorde ranja en koek en basisschool de Kronkelaar stelde materialen ter beschikking. De gemeente werd gevraagd om bij het voormalig Groot-Bronsterrein nog eens extra het gras te maaien en bood vervolgens spontaan aan om ijs te komen brengen. Er werden flyers, advertenties en nieuwsbrieven gemaakt en verspreid.

Alles was dus dik voor elkaar. Woensdag was het dan zover. De kinderen van het organisatiecomité waren wat eerder vrij om alles klaar te zetten en hadden er enorm veel zin in. Helaas begon het erg te regenen en was de opkomst daardoor minder dan gehoopt. Maar dat mocht voor de aanwezige kinderen de pret niet drukken.

Wat een plezier hadden ze die middag. Buikglijden, voetbal, touwtje springen, sponsbroeken en diverse andere spelletjes werden er gespeeld. Weer of geen weer dat maakte de kinderen niet uit. Nat werden ze toch wel. Was het niet door de regen dan was het wel door de waterspelletjes. Tess, Isis, Tim, Sem, Indy, Liam, Yasmine, Quinty, Gijs, Sara en Eva kijken terug op een zeer geslaagde middag.