Voorronde NK bommetje in Dubbelslag

DELFZIJL - Optisport Dubbelslag houdt zondag 23 juni een voorronde voor het Optisport NK bommetje.

Wie maakt vanaf het startblok de hoogste plons of maakt het meest originele bommetje? zijn vragen die dan bentwoord kunnen worden.

Vanaf 11:30 uur mag iedereen komen oefenen. De start is om 12:00 uur. Iedereen krijgt twee pogingen het allerbeste bommetje laten zien. Een belangrijke taak is weggelegd voor de twee juryleden, die vanaf bepaalde hoogte hun ogen goed open moeten houden en met behulp van een meetlat het klassement samenstellen.

De deelnemers worden in 3 groepen ingedeeld ( minimale deelname is 5 personen per groep ): 10 jaar en jonger; 11 tot en met 15 jaar en 16 jaar en ouder.

De eerste prijs is 1 jaar gratis zwemmen tijdens de recreatieve uren; de tweede prijs drie maanden gratis zwemmen tijdens de recreatieve uren in juli, augustus en september en de derde prijs twee maanden gratis zwemmen tijdens de recreatieve uren.

De drie winnaars mogen deelnemen aan de finale op zaterdag 29 juni in Zwembad de Wetering in Houten. Vervoer voor deze finale, inclusief voor een supporter, krijgen ze aangeboden door Optisport Dubbelslag. De winnaar van iedere groep maakt tijdens de finale kans op een weekend Disneyland Parijs voor twee personen of €1000 prijzengeld.

Voor extra informatie kan men bellen met 0596 612 318

Inschrijven kan via: https://www.optisport.nl/nkbommetje. inschrijven.