Fleur Medema wint Diamond League Western 2018-2019

APPINGEDAM - Bij de Diamond League Western 2018-2019 is Fleur Medema uit Appingedam, in een sterk startveld, met haar quarterhorse BQ Blind Date Allround Champion geworden van alle amateur- en open klasses.

De Diamond League Western is verreden over vier voorrondes en afgelopen weekend de finalerondes in Someren. De verreden onderdelen waren pleasure, horsemanship, trail, Ranch trail, Ranch Riding en reining. Met het winnen van de allround titel heeft Fleur een prachtig nieuw door Euro-Horse gesponsord western Ranchman zadel gewonnen.

Bij de Ranch trail won ze een borsttuig en een hoofdstel. Fleur en BQ Blind Date rijden inmiddels al 12 jaar samen en hebben al 16 Nederlandse titels op hun naam staan en vele andere prijzen behaald. Hun kracht zit in de samenwerking en in het volle vertrouwen. Het duo is totaal op elkaar ingespeeld.

Op de planning staan voor Fleur nog de Nederlandse Kampioenschappen in juni en als lid van het Nederlandse landelijke team van de NQHA (Nederlandse Quarter Horse Association) gaat ze in juli naar de FEQHA Eurocup 2019.