Stadshavenfestival met muziek, markt en salsa

APPINGEDAM - Het Stadshavenfestival 2019 staat weer in de steigers. Het veelzijdige evenement vindt plaats op zaterdag 15 juni.

Op het kerkplein, in de Dijkstraat en bij Paviljoen Overdiep vinden van 11.00 tot 17.00 uur diverse optredens plaats. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten en ze kunnen gratis worden geschminkt. Daarnaast treedt de groep Stagemates op met hun nieuwe eenakter, Totaal verknipt! Dat betekent genieten van theaterpret met haar eigenzinnige typetjes.

Er komt een markt op het Winkelplein Overdiep, de weekmarkt en een kofferbakverkoop. Dit is een mooie manier om van je overbodige spullen af te komen. Niet voor dag en dauw op een koude morgen je plekje in moeten nemen maar nu op een leuke plek staan met de hele dag muziek om je heen. Aanmelden kan nog tot 1 juni via: info@biedaip.nl.

Op het Winkelplein Overdiep vindt tevens het Project Eemsdelta plaats. Dat is een muziekevenement met veel shantykoren uit de DAL-gemeenten, die optreden vanaf 11.00 uur op het Winkelplein Overdiep.

Vanaf 21:00 uur kan er worden gedanst op het kerkplein, onder de bezielende leiding van de Salsaband Ache Cubano uit Groningen.