Nieuw op het Schildmeer: zeilend coachen

STEENDAM - Annet Louters biedt sinds kort zeilend coachen aan op het Schildmeer.

Met haar bedrijf Louter Annet – coaching, bezinning & inspiratie, doet ze dat onder het motto: (hoe) zeil jij op de wind van vandaag?

De ‘coachboot’, een Waarschip 725, ligt bij watersportcentrum De Otter. Annet, die sinds 1 april volledig met haar bedrijf bezig is, vindt zeilen en coachen een ideale combinatie. Op het water is er rust, ruimte en meer mogelijkheid tot ontspanning. Dit is nodig om afstand te nemen van de hectiek en de waan van de dag en te kunnen reflecteren. „Bovendien geeft zeilen veel mooie metaforen voor bezinning en aanknopingspunten voor een goed gesprek hierover,” zegt Annet. „Over je koers, de stand van je zeilen, de conditie van de boot, je innerlijke kompas, je punt op de horizon.”

„Mijn missie is om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten ontdekken en ontwikkelen. Hiervoor gun ik iedereen een coach, die je dingen terug kan geven die je zelf (nog) niet ziet, zoals bij een voetbalcoach of een muziekleraar/coach.”

Ze hoopt dat mensen ook gaan investeren in zichzelf, in plaats van alleen in materiële spullen en in hun buitenkant. Want: „Van binnenuit mooier worden geeft meer en duurzamer resultaat.”

Voor een sessie ‘zeilend coachen’ hoef je niet te kunnen zeilen. Ook mag je snel resultaat verwachten. Na één zeilsessie kan het roer al worden omgegooid.

Het kennismakingsgesprek (op de boot) is gratis. Verder loopt er een kennismakingsactie: 3 voor de prijs van 2.

Meer informatie: www.louterannet.nl of 0621103656.