Juwelier Wieringa heeft ‘staaldagen’

DELFZIJL - Juwelier Wieringa in Delfzijl heeft van een leverancier de gehele voorraad edelstalen sieraden tegen een absolute bodemprijs overgenomen. Deze stalen sieraden gaan woensdag (via een pagina in de Eemsbode) in de aanbieding.

Wellicht is het woord aanbieding hier niet het juiste woord want dit edelstaal waarbij je het verschil met zilver niet kan zien gaat voor prijzen de deur uit die nergens meer mee te vergelijken zijn, zo voordelig zijn de stalen sieraden geprijsd. Juwelier Wieringa heeft zo’n 4000 stuks voor u klaarliggen waarbij het duurste artikel (collier) 15 euro is en de goedkoopste slechts 6 euro (oorbellen).

Een complete outfit van collier, armband en oorbellen kost minder dan 35 euro. Rekent men meer af dan 40 euro dan ontvangt de klant ook nog een cadeau ter waarde van 20 euro. Het kan tot en met zaterdag 25 mei even niet op. Edelstaal lijkt heel erg op zilver, het is alleen veel harder en verkleurt niet.

Bij aankoop van sieraden ontvangt u deze dagen koffiebonnen voor een gratis kop koffie in de Hema.

Naast de stalen sieraden worden er ook sieraden en horloges van grote merken met hoge kortingen opgeruimd. Buddha to Buddha en Swarovski zijn hier voorbeelden van. Een Colorihorloge is een tip van Wieringa: voor maximaal 15 euro of zelfs veel minder bent u met een kwaliteitshorloge al helemaal bij de tijd.