Wilhelmina in Concert in de Evenementenhal Delfzijl

DELFZIJL - Muziekvereniging Koningin Wilhelmina uit Delfzijl/Farmsum presenteert zaterdag 25 mei om 20.00 uur Wilhelmina in Concert 2019 in de Evenementenhal in Delfzijl.

Het hoofdprogramma wordt verzorgd door het harmonieorkest en malletband van de vereniging. De meer dan 50 muzikanten zullen een zeer gevarieerd en veelzijdig programma gaan brengen van prachtige en indrukwekkende blaas- en slagwerkmuziek.

Zo kan het publiek bijvoorbeeld gaan genieten van film- en musicalmuziek (Saving Private Ryan en The Greatest Showman), maar ook van bekende popmuziek uit de jaren ’60 (met Simon and Garfunkel) en de jaren ’80. Hedendaagse swingende Latijnse-, Mexicaanse- en popwerken zullen ook de revue passeren, alsmede prachtige ouvertures en werken met schitterende melodielijnen en stevige percussie.

De twee leerlingenorkesten van de vereniging zullen ook een klein optreden gaan geven. De vereniging heeft een leerlingenorkest met leerlingen op een blaasinstrument en eentje met leerlingen op een slagwerkinstrument.

De Evenementenhal wordt sfeervol ingericht, met tafels en stoelen, en het concert wordt ondersteund met professioneel licht en geluid. In de pauze kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder twee goed gevulde boodschappenmanden. De prijzen zijn zeer gevarieerd en bestaan bijvoorbeeld uit slagroomtaarten (aangeboden door de HEMA) en doppler flessen (aangeboden door Budgetbeheer Eemsdelta).

Toegangskaarten zijn vanaf 19.15 uur bij de entree Evenementenhal verkrijgbaar en kunnen ook per PIN worden betaald.

Wilhelmina in Concert 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Delfzijl, Bloemenhuis Akkerman, PPG, Fonds Eemsmond en de Evenementenhal Delfzijl.