Twinkeltje van Daphne’s moeder heeft 400 inbrengmoeders

SIDDEBUREN - Het tweedehands kinderkledingwinkeltje Twinkeltje van Daphne’s moeder van Jantina Kooistra draait al ruim twee jaar succesvol aan Hoofdweg 169a in Siddeburen.

Ruim 400 inbrengmoeders komen maandelijks de kinderkleding brengen waar hun kroost uit is gegroeid. In het winkeltje is kinderkleding te vinden vanaf maatje 50 (baby) tot en met maat 176; verdeeld over een heuse jongens- en meisjesafdeling.

Ook zijn er babyspullen, wipstoeltjes, maxi cosi’s, badjes, potjes, kruiken, schoenen, laarsjes, beddengoed, speelgoed, boekjes, spelletjes, verkleedkleren… en een weggeefkast. Voor alle kinderen is daar een cadeautje.

Kopen bij dergelijke tweedehands winkels is goed voor het milieu. Het is goedkoper en als je ook inbrengmoeder wordt, krijg je klanttegoed. Klanten komen vanuit de hele provincie (maar ook daarbuiten) naar Siddeburen om in dit leuke winkeltje te shoppen. „Vanaf € 0,50 hangt het hier in m’n winkeltje,” zegt Kooistra trots. Op haar facebookpagina Twinkeltje Van Daphne’s moeder staan de inbrengregels en plaatst ze dagelijks foto’s van nieuwe inbreng.

De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag en donderdag van 8:45 tot 11.30 uur; vrijdag en zaterdag van 08:45 tot 16:00 uur.