Win in mei een ABC-zwemlespakket bij Zwembad Dubbelslag

DELFZIJL - Zwembad de Dubbelslag in Delfzijl heeft twee leuke acties bedacht voor de inschrijvingen van Zed & Sop’s Grote Onderwateravontuur.

Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend. Kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap gemaakt hebben.

Wie zijn of haar kindje in de maand mei inschrijft voor zwemles, maakt kans op een gratis ABC-zwemlespakket. Onder elke 25 inschrijvingen verloot de Dubbelslag een ABC-zwemlespakket. Dit houdt in dat het kindje gratis het A, B en C-diploma kan halen bij de Dubbelslag. Daarnaast betekent beginnen voor de zomervakantie dat je geen inschrijfgeld betaalt (à €24,95).

Het kindje kan gelijk beginnen met zwemles en ook in zomervakantie blijven de lessen doorgaan. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde zwemonderwijzers en het is mogelijk om twee keer in de week een zwemles van 45 minuten te volgen.

Meer informatie is te vinden op: www.optisport.nl.