Bouw- en Timmerbedrijf Boer Middelstum in programma RTL4

MIDDELSTUM - De Bouw en infra-sector is op zoek naar mensen. In ‘Je gaat het maken’ gaat presentatrice Pernille La Lau op zoek naar geschikte mensen. In aflevering 4 wordt kandidaat de 49-jarige Reinier Hartink gevolgd in twee verschillende functies bij Bouw- en Timmerbedrijf Boer uit Middelstum.

De komende 5 jaar heeft de bouw- en infrasector 60.000 nieuwe mensen nodig, waarvan een deel uit het onderwijs zal instromen, maar waarbij ook een deel uit andere bedrijfstakken zal moeten komen. Wat werken in deze sector precies inhoudt, de veelzijdigheid, wordt zichtbaar in ‘Je gaat het maken’.

Het tv-programma volgt 6 kandidaten die geselecteerd werden in samenwerking met Erik Colijn (directeur Bouwschool Breda). Denkers en doeners met allemaal een sterke motivatie om voor de bouw en infra te willen gaan. In het programma gaan ze aan de slag bij zorgvuldig geselecteerde lidbedrijven van Bouwend Nederland, die de kandidaten deskundig begeleiden met echte vakprofessionals.

In de ontknoping van de uitzending maakt de kandidaat zij-instromer, indien geschikt bevonden, serieus kans op een opleidingstraject.

De uitzending opgenomen bij Bouw- en Timmerbedrijf Boer uit Middelstum wordt uitgezonden op zondag 19 mei om 16.30 uur en de herhalingen op maandag en zaterdag.