Samenwerking Optie1 Appingedam met IBD Security

APPINGEDAM - Henk Meijer van Optie1 aan Overdiep in Appingedam en Rob Kok van beveiligingsbedrijf IBD Security zijn een samenwerking aangegaan voor gecertificeerde huis- en bedrijfsbeveiliging.

Tegenwoordig worden apparaten steeds slimmer en zijn deze allemaal te koppelen via smarthomeproducten. „We wilden graag ook beveiligingsinstallaties kunnen aanbieden die vanaf je telefoon te bedienen zijn,” vertelt Henk Meijer van Optie1.

Rob Kok van IBD Security wilde al geruime tijd zijn assortiment voor particuliere beveiliging uitbreiden en zocht daar een geschikte locatie voor. „Aangezien IBD Security een gecertificeerd en in deze regio bekend beveiligingsbedrijf is, zijn we om de tafel te gaan zitten om te kijken wat de mogelijkheden voor een samenwerking waren.”

Optie1 Appingedam wordt binnenkort vanuit Optie1 Nederland een pilotwinkel waar alle smarthome mogelijkheden werkend te bekijken zijn. Je kunt hierbij denken aan slimme speakers, waarmee je met je stem de lampen kunt bedienen, je tv aanzetten en je thermostaat op de gewenste temperatuur kunt zetten. Ook slimme lampen, de videodeurbel en slimme stekkers zitten in het assortiment.

„Dit pakket gaan we samen met IBD Security uitbreiden met onder andere camera’s, inbraaksensoren en rookmelders,”legt Meijer uit. „Deze kunnen als vanzelfsprekend ook bij mensen thuis worden geïnstalleerd.”

Smart Home is een aanvulling op het pakket dat al bestaat uit telefoons, tablets, laptops, abonnementen, energie, internet, televisie, verzekeringen, reparatie, accessoires, inbouw, zakelijk, VoIP, drones en inkt.

Voor meer informatie kan men ook mailen via: info@optie1appingedam.nl.