iQ Makelaars breidt gebied uit in Midden-Groningen

SIDDEBUREN - Een makelaar die het anders doet. Nieuwerwetse marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij, dat is waar iQ Makelaars landelijk voor staat. De organisatie breidt zich uit en is sinds begin maart ook actief in de regio Midden-Groningen en richting Appingedam en Delfzijl.

iQ Makelaar Annemarie Peters uit Siddeburen helpt graag bij aan- en verkoop. iQ Makelaars heeft al een vestiging in Stad Groningen en is ook actief in Oost-Groningen. Het is een snelgroeiende, enthousiaste organisatie met energierijke mensen, die weten hoe hun regio in elkaar steekt en weten dat het begeleiden van het (ver-)kooptraject belangrijk is, van het begin tot het eind.

Door haar jarenlange ervaring in de recreatieve en vastgoedsector, weet Peters als geen ander, dat potentiële kopers van de woning niet altijd tijdens kantooruren kunnen bezichtigen. Daarom is zij ook beschikbaar voor bezichtigingen in de avonduren of in het weekend. Uiteraard zijn de waardebepalingen ook mogelijk in de avonduren en in het weekend.

„Bij mij staat oprechtheid en duidelijkheid voorop,” stelt Peters. „Men krijgt altijd een eerlijk advies, want ook ik ben gebaat bij een reële vraagprijs. Omdat ik werk, zoals wij allemaal bij iQ Makelaars, op basis van No cure No pay. Een waardebepaling is bij ons altijd gratis. Binnen 48 uur kom ik met een adviesvraagprijs, gebaseerd op kadastergegevens en een Calcasa rapportage, maar ook van de gelijkwaardige te koop staande objecten, want hier kijkt de koper ook naar. Ik bespreek de waardebepaling het liefst persoonlijk, omdat het toch niet niks is, de verkoop van een woning.”

Peters kan ook bemiddelen bij de huur van een tijdelijk onderkomen als het huis verkocht is. iQ Makelaars werkt daarvoor samen samen met de verhuurmakelaar, 123Wonen.

Naast verkoopmakelaar kan Peters hulp bieden bij het aankopen van een woning. „Op dit moment zijn er veel kapers op de kust en rakenmensen hierdoor een beetje in paniek, want zij willen die woning, hun droom. Ik kan al deze zorgen uit handen nemen en de onderhandeling met de verkopende partij aangaan.”

Peters is niet alleen actief in de regio Midden-Groningen, Veendam, Appingedam, Delfzijl en omstreken, maar heeft ook veel ervaring in de verkoop van de woningen in de recreatieve sector. Op dit moment heeft vanuit haar huis in Siddeburen werkende makelaar een leuke actie: de presentatiekosten worden weer geretourneerd bij verkoop. Dit betekent dus dat de kosten voor onder andere de fotografie en het in de markt zetten van de woning met de volledige marketing teruggeschonken worden.

Meer informatie via: AnnemarieP@iQMakelaars.nl of 0598-592395.