Kerstconcert Concordia Middelstum

MIDDELSTUM

De fanfare Concordia Middelstum geeft zondag 9 december haar jaarlijkse sfeervolle kerstconcert, onder de titel Sterren Stralen, in de Hoeksteenkerk in Middelstum.

Te gast zijn het SMO-orkest (met dirigente Geertje Mars), het Hyppolythus kerkkoor (onder leiding van Oleg Mozorov) en het Puellae strijkkwartet. De avond wordt deskundig aan elkaar gepraat door Bert Groothedde.

Sfeer en muzikaliteit gaan hand in hand bij het jaarlijkse kerstconcert van Concordia, dat onder leiding staat van Klaas van der Woude. De prachtig uitgelichte en versierde Hoeksteenkerk, kerstmuziek bij binnenkomst, samenzang en koek-en-zopie brengen het publiek als vanzelf in de kerststemming.

Concordia speelt een keur aan fanfaremuziek die natuurlijk geheel is afgestemd op de donkere dagen voor Kerst. Het Hyppolythus kerkkoor zet de kerstsfeer luister bij met enkele stemmige (kerst-) liederen. Tenslotte wordt het publiek verrast met het subtiele gelid van een strijkkwartet. De vier professionele musici van het Puellae-kwartet hebben een mooi programma samengesteld dat je wellicht niet direct verwacht bij een kerstconcert maar dat toch heel passend is.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via contact@mvconcordia.nl of (beperkt) aan de zaal. Meer informatie op: www.mvconcordia.nl.