Concert Wilhelmina in Evenementenhal

DELFZIJL

Muziekvereniging Koningin Wilhelmina geeft zaterdag 17 november om 20.00 uur een concert in de Evenementenhal Delfzijl.

Onder de noemer Wilhelmina in Concert 2018 krijgt het publiek een zeer gevarieerd en veelzijdig programma voorgeschoteld van prachtige en indrukwekkende blaas- en slagwerkmuziek.

De optredens worden verzorgd door het Harmonieorkest, de Malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging. Het concert, in een sfeervol ingerichte zaal, wordt ondersteund met professioneel licht en geluid. In de pauze kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen en mooie hoofdprijzen, waaronder een dinerbon voor restaurant De Boegschroef en twee boodschappenmanden.

Het afwisselende muzikaal programma zal niet alleen bestaan uit hedendaagse hits, maar bijvoorbeeld ook uit muziek van Glenn Miller, musicals hits en Franse chansons. De Malletband zal de indrukwekkende slagwerkcompositie ten gehore brengen waarmee ze de Taptoe Groningen dit jaar hebben geopend. Daarnaast kan het publiek genieten van een aantal werken uit het afgelopen Oktoberfest concert.

Toegangskaarten zijn vanaf 19.15 uur bij de entree Evenementenhal verkrijgbaar.