Martie de Boer zingt 50 jaar bij Soli Deo Gloria

DELFZIJL

Martie de Boer is vorige week gehuldigd vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van het koor Soli Deo Gloria in Delfzijl.

Op de repetitie en in aanwezigheid van de uitgenodigde familieleden sprak voorzitter Wilhelm de Vries haar toe. Hij vertelde hoe ze nog steeds een steun en toeverlaat is voor het koor. Ze is al jaren bestuurslid en bibliothecaris en vooral als bibliothecaris is er altijd veel werk te doen. Muziekstukken raken op de vreemdste manieren kwijt en altijd is er Martie die ze wel weer terug vindt.

Naast bloemen en een oorkonde voor de jubilaris was er ook een prachtige zilveren hanger, die speciaal voor het koor ontworpen is. Gebak was er in de pauze met een speciaal logo ter gelegenheid van dit jubileum.

Martie de Boer-Steigstra leerde al vroeg zingen in een kinderkoor maar ook door haar moeder die bijna het hele gezin besmet heeft met haar liefde voor het zingen.