in Asingapark Middelstum

MIDDELSTUM

De Culturele Raad Middelstum opent het seizoen zaterdag 22 september om 19.00 uur met de voorstelling ‘Voor altijd jong’ door Hilbert Geerling , goochelaar/verhalenverteller.

Iedereen die zich ook maar een klein beetje kind voelt, houdt van theater en van verhalen. Verhalen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten, om je mee te laten voeren naar een andere wereld. Naar een wereld waarin alles kan. Hilbert heeft een kast vol van dat soort verhalen.

Achter ieder deurtje en in ieder laatje zit een verhaal... én een goocheltruc. Hij speelt de tent in het Asingapark. Daar worden bezoekers van alle leeftijden getrakteerd op een heerlijke goochelvoorstelling, vol verhalen over ontsnapte tijgers en strenge schooljuffen. Grappig, spannend en bomvol onbegrijpelijke goocheltrucs. De toegang is niet gratis.

Voor meer info: www.cultureleraad-middelstum.nl. Reserveren kan via: info@cultureleraad-middelstum.nl of 0595-551655.