Siddeburen heeft ’t: 10.000 Bokkenguldens

SIDDEBUREN

Albert Heijn Bianca & Harry Zweepe start deze week met een actie, waarbij hét symbool van het dorpeen rol speelt. Bij elke 20 euro aan boodschappen ontvangt de consument 1 Bokkegulden.

Deze Bokkegulden heeft een waarde van 1 euro korting. De bedoeling is dat in heel Siddeburen met deze munt betaald kan gaan worden. Een krachtig dorp had vroeger een eigen betaalmiddel en dat heeft Siddeburen binnenkort ook. De Bokkegulden, een munt met een knipoog naar vroeger, waar straks heel Siddeburen en omgeving de beurs mee vol heeft.

Inmiddels zitten Bianca en Harry Zweepe alweer bijna 10 jaar in Siddeburen. Hun supermarkt wordt door heel veel mensen bezocht. „Je ziet ook steeds meer mensen van buiten Siddeburen. En dat is voor iedereen goed. We zijn in ieder geval heel tevreden over hoe dat nu gaat.” vertelt Harry Zweepe. „Wekelijks brengen wij aanbiedingen uit om onze klanten te verrassen,en dit gaan wij breder trekken. Siddeburen is en prachtig dorp met nog heel veel bedrijvigheid en winkeliers waar wij trots op zijn. Het is belangrijk dat we dit met elkaar vasthouden.

De Bokkegulden stimuleert dit patroon wellicht nog wel wat meer, al denken Bianca en Harry Zweepe met deze actie niet alleen aan hun eigen zaak. “Nee, het mooie vind ik juist dat iedereen hiervan kan profiteren. Mensen halen hier hun munten en kunnen die overal in Siddeburen inwisselen. Die samenwerking vind ik heel mooi.”

Tevens ontvangen de klanten bij de deelnemende winkeliers, in het hele dorp, bij elke besteding van 10 euro een spaarzegel voor mooie kwalitatieve handdoeken van het merk Elle (Mode magazine). Met elke volle spaarkaart kan men profiteren van mooie geweven handdoeken in trendy kleuren. Deze handdoeken zijn alleen verkrijgbaar bij de Albert Heijn in Siddeburen.

De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een speciale vlag op hun gevel. De actie loopt van woensdag 12 september tot en met zondag 4 november 2018.