22 Muziekleerlingen geslaagd bij SMO

APPINGEDAM

22 Muziekleerlingen van het Samenwerkingsverband voor Muziek Onderwijs (SMO) hebben vrijdagavond een muziekdiploma ontvangen.

SMO verzorgt het muziekonderwijs voor de muziekverenigingen binnen de DAL-regio nadat het IVAK hier vorig jaar mee is gestopt. Tijdens de feestelijke diploma-uitreiking in de Kerk van Opwierde in Appingedam hebben 7 leerlingen een theoriecertificaat ontvangen. De overige 15 leerlingen hebben allemaal een fase in hun muziekopleiding afgesloten met een diploma variërend van niveau A tot D. De muzikale omlijsting tijdens de diplomering is ook verzorgd door deze leerlingen. De geslaagden zijn lid van de muziekverenigingen CBS Bierum/Spijk, DSHO Appingedam, Concordia Middelstum, Loppersum’s Harmonie, Koningin Wilhelmina Delfzijl, DHO Delfzijl en Brassband Constantijn Huygens Appingedam.