Kids2B in voormalige Meijster huishoudschool

UITHUIZERMEEDEN

De kinderopvang Kids2b opent op1 oktober een nieuwe vestiging in Uithuizermeeden. Het krijgt de naam Het Schathuis en komt op een nieuwe bijzondere locatie aan de Hoofdstraat 1 in Uithuizermeeden (de voormalige huishoudschool). In het pand was tot eind vorig jaar het kinderdagverblijf Sapperdeflap gevestigd, dat failliet is gegaan. De komende tijd gaat Kisd2b het pand opknappen en inrichten zodat komend najaar gestart kan worden met peuteropvang, dagopvang en buitenschoolse opvang. Als kind (eren) voor 1 september worden aangemeld kunnen ouders en kinderen profiteren van de Vroege vogels-actie: kinderen ontvangen een stoere buitenoverall in hun eigen maat en ouders kunnen kiezen uit een fruit- of groentemand van Goudgewas uit Roodeschool.

Om de wensen en ideeën van ouders en ook inwoners goed te leren kennen organiseert Kids2b in september een open avond. Ouders, de Dorpsraad van Uithuizermeeden en alle belangstellenden zijn van harte welkom in het nieuwe pand.