Bijzonder concert Farmsumer Kerk

FARMSUM

Noortje van Middelkoop (panfluit), Harm Hoeve (orgel) en het Christelijk Mannenkoor Appingedam geven vrijdag 25 mei om 19.45 een bijzonder concert in de Farmsumer kerk.

Als vanuit het niets hoor je ergens zachtjes panfluitmuziek. Het komt nader en neemt toe in kracht. En dan komt Noortje al spelend naar voren en terwijl het orgel invalt, neemt zij haar plaats in bij het podium. Ze speelt alles uit het hoofd. In dit Zomeravondconcert komen allerlei combinaties voor. Maar ook solo uitvoeringen en samenzang.

Het concert opent met Psalm 146 voor Orgel en Samenzang, de verzen 1, 3 en 6. Twee keer is er een optreden van Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve samen. Ook treden beiden eenmaal solo op. En driemaal het Christelijk Mannenkoor Appingedam. Verder zijn er nog vier momenten voor de samenzang. Zowel in de gezamenlijke optredens en de solo uitvoeringen staan bekende geestelijke liederen centraal.