Genieten van ijsbaan

APPINGEDAM

Honderden kinderen hebben vrijdagavond en zaterdag genoten van het krabbelen en schaatsen op het ijsbaantje achter de Nicolaïkerk.

De eerste keer dat de organisatie van de de manifestatie Lutje Winterwelvaart de kunstijsvloer neerlegde, was dus meteen een succes. Voor kinderen was er dit keer sowieso veel te doen. Aan boord van één van de drie aanwezige schepen, de Paap van scoutinggroep Fivel uit Delfzijl, konden ze knutselen en geschminkt worden. Met de rondvaartboot Beppe Baukje konden gratis rondvaarten worden gemaakt en op de Jade was veel live muziek. Ondanks dat er niet al te veel schepen lagen was het een sfeervol geheel in het parkje achter de kerk. Er traden bands op in de muziekkoepel en er was een redelijk grote kerstmarkt, met diverse randactiviteiten.


Auteur

Redacteur