Ketelmuziek in Siddeburen

SIDDEBUREN

Een lange stoet van kinderen, gevolgd door hun ouders, trok maandagavond door de straten in het centrum van Siddeburen.

De optocht van ketelmuziek zorgde traditioneel voor veel lawaai van op potten en pannen en andere huisraad drummende deelnemers die er vaak fraai verkleed bij liepen. De Licht-en Klankweek zit nu zo’n beetje op de helft. Vrijdag begon de grote feestweek in Siddeburen met een prachtig vuurwerk op het sportpark. Op die avond begon ook het nieuwe popevenement Bokpop, met een foute avond, op zaterdag gevolgd door de partynight. De grootste drukte wordt komende vrijdag en zaterdag verwacht tijdens het Oktoberfest en de Hollandse Avond. Op donderdag zal het bokkendorp weer vol lopen voor de de Superbraderie. Die duurt van 14.00 tot 21.00 uur. De feestweek wordt zaterdag afgesloten met de Klank en Demodag, waarover elders in deze krant meer. Dan zijn er ook vanaf 13.00 uur de kofferbakverkoop en vanaf 15.30 uur de oldtimers bij de oude C1000.

Auteur

admin