Uilen van wel heel dichtbij op zomermarkt Siddeburen

Siddeburen

De eerste editie van de zomermarkt in Siddeburen, tijdens het Midzomernachtfestival, heeft veel publiek naar het  terrein tussen de Hoofdweg en de Reint Dijkemastraat getrokken.

De markt kwam wat laat op gang, maar na de buien werd het 's middags behoorlijk druk. Speciale trekkers waren de met een radio op wielen op pad zijnde Pauwergirls en de roofvogels van Beate Perdok. Iedereen die het durfde kon oehoes, uilen en valken eens rustig bekijken, ze zelfs aaien en er mee op de foto. Eén uil stal de show. Die liet zich zelfs door kinderen op hun handen zetten, terwijl zijn buikje kon worden gestreeld. Het tweedaagse programma van de tweede editie van het festival werd over het algemeen goed bezocht, met veel muziek in de feesttent en de eerste editie van het Open Kampioenschap Beer Pong Siddeburen, een drankspelletje.      

Auteur

Bram Noordhuis