Midzomernachtfestival in Siddeburen

SIDDEBUREN

In het dorp Siddeburen wordt vanaf vrijdag 30 juni de tweede editie van het Midzomernachtfstival gehouden. In het tweedaagse programma is een aantal nieuwe activiteiten opgenomen. Op vrijdag om 19.30 uur start het feest met plaatselijke Dj’s die hun eigen muziek laten horen in de grote feesttent. Rond 21.30 uur neemt top-100 band Face to Face het over. Door het brede repertoire en het grote enthousiasme weten de ervaren muzikanten van iedere optreden een groot feest te maken. Op het omvangrijke repertoire staan bekende covers, uiteenlopend van Golden Earring tot The Rolling Stones, van Queen tot Herman Brood, van Tina Turner tot Frans Bauer. De toegang is gratis.

Voor zaterdag 1 juli staat de eerste editie van de Zomermarkt op het programma. Van 10.00 tot 16.00 uur uur zal het afgesloten terrein tussen de Hoofdweg en de Reint Dijkemastraat fungeren als een groot openlucht marktplaats met kramen van marktkooplui uit zowel Siddeburen als de regio. Op de markt zijn de Pauwergirls de hele dag aanwezig met een radio op wielen én accu. Ze gaan verzoeknummers spelen om de sfeer en de gezelligheid te verhogen. Op de markt is er een speciale plek ingeruimd voor de roofvogels van Beate Perdok waar iedereen oehoes, uilen en valken eens rustig kan bekijken, aaien en er mee op de foto kan. Er zijn een springkussen en een draaimolen voor de kleintjes. Vanaf 17.00 uur kunnen de deelnemers voor de eerste editie van het Open Kampioenschap Beer Pong Siddeburen zich inschrijven. Omstreeks 18.00 uur is de start van dit populaire spel met de bekertjes en een bal. Wie heeft de meeste behendigheid, ook na het nuttigen van de inhoud van de (plastic) bekers? Er zijn geldprijzen (hoofdprijs: 250 euro) te winnen. Voorinschrijven kan via: Marco Tepper 06-23467519 of Arend de Roos 06-83172961.


Auteur

Redacteur