Duits trompetterkorps naar Muziekfestival Delfzijl

DELFZIJL

De 7e editie van het Muziekfestival Delfzijl krijgt op 23 en 24 september een internationaal tintje. Het Trompetter Showkorps Leinegarde uit Duitsland doet mee aan de grote muziekshow.

Het muziekfestival is in der loop van de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste open lucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in het noorden van Nederland. Ook dit jaar zorgt de Stichting Muziekfestival Delfzijl weer voor een zeer gevarieerd tweedaags muzikaal programma. Op zaterdag 23 september staat het centrum van Delfzijl 's middags bol van de optredens met vele orkesten en slagwerkensembles uit de provincie Groningen. 's Avonds vindt op het Molenbergplein de grote muziekshow plaats. Op zondag 24 september wordt 's middags de Delfzielster Dweildag gehouden. Een bonte muzikale middag met vele dweilorkesten die muzikaal de strijd aangaan.


Auteur

Redacteur