Expositie schilderijen Annie Hofstee-Bosscher in Oosterwijtwerd

OOSTERWIJTWERD

In het weekend van 5-6-7 mei 2017 zijn in de Mariakerk te Oosterwijtwerd schilderijen van Annie Hofstee - Bosscher uit Biessum te zien.

Haar werk is intuïtief en eenvoudig. Zelf zegt ze: “Ik sta voor een leeg doek en begin. Zonder plan, zonder doel. Ik laat me leiden. Mijn handen raken de verf, veel verf, onverdund. Het is een spel, een ontdekkingsreis, waarbij passie een grote rol speelt. En in mijn werk zit een spirituele boodschap. Ieder zal er weer iets anders in zien, ieder kijkt weer met eigen ogen.” De expositie wordt vrijdag 5 mei om 16 uur geopend door Henriëtte Kuiper (van Kunstcollectief de Waaier, en grondlegster van de Atelierroute van Eems tot Westeremden). Muzikaal wordt de middag opgeluisterd door Klaas Spekken en Walter Büdgen. Openingstijden van de kerk: van 10-18 uur. Toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Auteur

Redactie