Het Groninger Landschap organiseert struintocht

TERMUNTEN

Het Groninger Landschap organiseert op zondag 30 april een struintocht voor de jeugd met het thema: kwelders bij bezoekerscentrum Reidehoeve.

Deze middag staat in het teken van kwelders. Gewapend met visnetjes, bakjes en een loep lopen de deelnemers naar de kwelders om te kijken wat er zoal aan beestjes/visjes te vangen is. Maar wat is eigenlijk een kwelder? Hoe ziet een kwelder eruit en wat kun je er doen? Dit zijn allemaal vragen waar de deelnemers deze middag antwoord op krijgt. De tocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen en/of opa’s en oma’s met kleinkinderen die onder leiding van gidsen op ontdekking gaan in dit bijzondere gebied. Locatie: Bezoekerscentrum Reidehoeve, Dallingeweersterweg 30, 9947 TB Termunten Tijd: 13.30 – 16.00 uur. Aanmelden kan via de website: www.groningerlandschap.nl - activiteiten

Auteur

Redactie