Elvis will be back in de Molenberg

DELFZIJL

In augustus is het alweer veertig jaar geleden, dat The King of Rock ’n Roll Elvis Presley overleed.

Vanwege het grote succes van de show Elvis 80th Anniversary Concert van twee jaar geleden trekken dezelfde producenten dit seizoen opnieuw met een audiovisueel Elvis-spektakel langs de Nederlandse theaters. Donderdag 20 april is de show met de titel We Remember Elvis Presley te zien in Theater de Molenberg. De voorstelling wordt gedragen door twee van ’s werelds beste ElvisTribute Artists, Pete Storm en Ben Thompson. Beide zangers wonnen in hun carrière talrijke vooraanstaande Elvis imitatiewedstrijden. Ze worden deze avond begeleid door een grote live band. Er zullen vele hits en favorieten van The King voorbijkomen: van de rauwe, energieke jaren vijftig, via het gepolijste vakmanschap uit de jaren zestig tot aan de glitter van Las Vegas in de jaren zeventig.

Het concert begint om kwart over acht.


Auteur

Redacteur