André Hazes jr. naar Sunsation

MIDDELSTUM

De 29e editie van Sunsation in Middelstum gaat vrijdag 31 maart van start met Great Piano’s XXL.

Tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal, want de muzikanten spelen op verzoek. De twee pianisten/zangers worden ondersteund door een drummer, een saxofonist en een gitarist.

Zaterdag 1 april is de populaire zanger Andre Hazes jr. de trekker van de Hollandse avond. Hazes verkocht in januari twee keer AFAS live uit en speelt deze maand vijf keer in een uitverkochte Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes.

Naast Hazes staan ook de Snollebollekes, Ancora, Burdy, Lytse Hille, dj Roy en Feest DJ Maarten op het affiche.

Op vrijdag 7 april gaat Sunsation terug in de tijd met Back to the ‘90s and ‘00s. Dj Peter verwelkomt deze avond diverse gasten zoals de Belgische topact Lasgo, Klubbheads vs Boozywoozy en Flamman & Abraxas.

Met het Dance Event sluit Sunsation op 8 april af met een knaller. Met Freddy Moreira en Da Tweekaz heeft de organisatie 2 headliners van wereldformaat in huis gehaald. Ook de rest van de line-up staat als een huis, waaronder Gio & Keizer, Deetox en Moombahteam.

Tickets zijn verkrijgbaar op sunsation.nl en bij alle vestigingen van Primera.


Auteur

Redacteur