Show Karin Bloemen

DELFZIJL

Karin Bloemen staat zondag 26 februari om 15.00 uur met haar band op het podium van Theater de Molenberg in de show Volle Bloei.

Wanneer is iemand in de bloei van zijn of haar leven? De een ontluikt al in zijn jonge jaren, voor de ander begint het leven na zijn veertigste en sommige mensen lijken tot hun pensioen in de knop te staan. Bloemen brengt met dit programma een middag vol energie en inspiratie zodat de bezoekers zich na afloop weer helemaal opgeladen voelen en denken: de bloei van mijn leven is nu. Vol overgave zet zij al haar talenten in om dit doel te bereiken: zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij want ook dat heeft een van de meest veelzijdige theaterpersoonlijkheden van Nederland inmiddels onder de knie.

Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Bloemen in elke voorstelling een regionaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Deze middag verwelkomt zij Njairatoe Sopacua, eerder te zien en te horen tijdens het jaarlijkse concert van de Eemsmond Big Band.


Auteur

Redacteur