Trainingslopen marathon Runploug

GARRELSWEER

Runploug Garrelsweer houdt twee lange trainingslopen voor mensen die in voorbereiding zijn op een voorjaarsmarathon en/of graag een lange duurloop over een fraaie route willen meemaken.

Op zaterdag 28 januari is het vertrek bij Beatrixoord Haren voor een loop over 25 kilometer. Op zaterdag 4 maart is het het oude kerkje in Garrelsweer het vertrekpunt voor de afstanden 25 en 30 kilometer. Beide keren is de start om 10.00 uur. Deelnemers lopen onder begeleiding van pacers een zelf gekozen snelheid. Om de 5 kilometer is er een verzorgingspost met sportdrank, thee, water, banaan en ontbijtkoek. Na de loop staat er soep met brood klaar. Dit alles voor de prijs van 8,00 euro (voorinschrijving 7 euro). Om verzekerd te zijn van een kopje soep en brood is voorinschrijven noodzakelijk. Dit kandoor uiterlijk drie dagen voor de loop een mail te sturen naar: ansvandermeer@home.nl of te bellen met (06) 51556750. Inschrijven op de dag zelf is mogelijk tot 15 minuten voor de start. De data van de duurlopen sluiten goed aan op schema’s voor een marathon eind maart of begin april.

Auteur

admin