Jozef zoekt broers voor bemanning musical

MIDDELSTUM

Op initiatief van de PKN-gemeente te Middelstum zijn onlangs de repetities gestart voor de musical Jozef. Er is alleen een probleempje: er zijn te weinig mannen.

De uitvoeringen van deze musical zijn op 12, 13 en 14 mei 2017 in Middelstum. Een enthousiaste groep is hiermee bezig, maar Jozef had heel veel broers. De musical komt nog een aantal mannen tekort om alle toneelrollen te kunnen verdelen. Het gaat om mannen die een kleine toneelrol op zich willen nemen. Zingen hoeft niet, maar mag uiteraard wel. Vrijblijvend langskomen op een repetitie om eens te kijken kan natuurlijk ook. Die zijn op zondagen van 19.30 uur tot 21.30 uur in Op t Houkje, naast de Hoeksteenkerk aan de Burchtstraat 23 te Middelstum. Voor meer informatie (of opgave) kan men contact opnemen met Margriet Zuidhof: margrietzuidhof@hotmail.com.

Auteur

admin