Groots lustrumconcert The Special Singers

UITHUIZERMEEDEN

Gemengd koor The Special Singers viert zijn vijfjarig bestaan zaterdag 29 oktober met een groots Lustrumconcert om 19.30 uur in Het Anker in Uithuizermeeden.

Het koor telt momenteel 43 leden. Het repertoire kan omschreven worden als van licht klassiek tot wereldliederen. Alle muziekstukken worden in een arrangement van dirigent Nico Dijkman vierstemmig ten gehore gebracht. Onlangs heeft het koor een eigen piano aangeschaft, waardoor nog gerichter gerepeteerd kan worden. Er wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden. Niet alleen treedt het koor op, maar het Melodisch Percussion Ensemble van SDG uit Uithuizermeeden en een groot Samengesteld Blazersensemble werken eveneens mee. Er wordt ook gezamenlijk gemusiceerd. De muzikale leiding is in handen van Nico Dijkman; Jan Beukema begeleidt het koor op piano en orgel. De voorverkoop is bij Beereboom Dames- en herenmode in Uithuizermeeden en Boekhandel Venema in Uithuizen.

Auteur

admin