Veel activiteiten tijdens de Week van de opvoeding

APPINGEDAM

Het Centrum voor Jeugd en Gezin, Delfzijl, Appingedam en Loppersum (CJG-DAL) houdt van 3 tot en met 9 oktober, tijdens de landelijke Week van de Opvoeding, vele activiteiten in samenwerking met een aantal van haar partners.

Tijdens de Week van de Opvoeding wordt er op een positieve manier aandacht gevraagd voor opvoeden, opgroeien en ontwikkelen. Het thema is dit jaar 'contact'. Wethouder Annalies Usmany van de gemeente Appingedam: "Ik ben blij dat het CJG-DAL een breed scala aan gratis activiteiten organiseert in de week van de opvoeding. Er is voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende workshops voor ouders en kinderen, zoals 'mijn kind en sociale media'. Het zijn allemaal laagdrempelige activiteiten, gratis en voor iedereen toegankelijk. En dat is ook waar wij als CJG-DAL voor staan." Het complete programma, inclusief tijden en locaties, is te vinden op: www.cjgdal.nl.

Auteur

Bram Noordhuis