(Fotoserie) Kampioenenbal Muziekfestival Delfzijl trekt bomvol Molenbergplein

Delfzijl

Het hoogtepunt van het zesde Muziekfestival Delfzijl, het kampioenenbal zaterdagavond op het Molenbergplein, heeft het in groten getale opgekomen publiek prima kunnen vermaken.

De beste showkorpsen van Nederland brachten stuk voor stuk, in hun eigen stijl,  het beste in zichzelf naar boven onder prachtige weersomstandigheden. Wat dat betreft had het evenement het het hele weekend mee. Voorafgaand waren er optredens van van orkesten, fanfares, slagwerkensembles en streetbands  op negen verschillende locaties in het centrum van Delfzijl. Zondag werd het festival, waarin 800 muzikanten acte de présence gaven, met opnieuw drukte in het centrum afgesloten met het dweilorkestenfestival. De foto-impressie van Egbert Euser  geeft een beeld van de grote muziekshow  in het teken staat van kampioenen.

Auteur

Bram Noordhuis